2015 i Soft Design - Voksen men stadig med ung (ja, næsten barnlig) sjæl

10. december 2015Skrevet af Anne-Marie Arnvig

Nu er der kun et par bidder tilbage af 2015. Vi er næsten mætte og læner os tilbage her i en lille pause til at tænke over 2015. Det har været et spændende år i Soft Design. Soft Design er med 30 år i branchen blevet voksen. Heldigivs er de ansatte stadigvæk unge, næsten barnlige, sjæle. Overalt i huset tænkes nyt, forandres og løbes stærkt, som kravene fra omverdenen ændres.
Tak fordi I stiller krav til os. Tak for 2015. Vi glæder os til 2016.

En epoke sluttede i Soft Design

Soft Design fik ny hjemmeside og grafisk linje i 2015. Og det var også i år, at Soft Design havde 30 års jubilæum. Vi valgte imidlertid ikke at fejre det. Vi havde en anden begivenhed, som fortjente vores opmærksomhed. Jørgen Møller fejrede 20 års jubilæum og 80 års fødselsdag men besluttede samtidigt at gå på pension. Det var med forståelse men også med tristhed, at vi sendte Møller hjem til kriminalromanerne.

Tak til alle der kom for at fejre Møller. Det var overvældende at se så mange til receptionen.

Nye kunder og nye funktioner i Synchronicer

Synchronicer er blevet stadigt mere populært i 2015, og vi har udvidet funktionaliteten i takt med ønsker og behov. Sparring med vores brugere er en uundværlig hjælp til forbedring af Synchronicer. Tak for alle de gode input. De nye muligheder i 2015 er blandt andre: tidsregistrering, værksteds- og tjenestevognsmodul og tracking. Oveni er der også kommet en offline klient, som mulliggør nye brugsområder med Synchronicer.

Ny release og ny hjemmeside til Websydian

I 2015 nåede vi i Websydian op på release 7.1. Produktserien har nu været brugt over hele verden i 17 år, og er stadig med til at løfte store virksomheders dynamiske webløsninger. Nyt i Websydian er international medudvikling af applikationer i et stadigt mere komplekst it-univers. Og så fik både platformen og hjemmesiden et ansigtsløft.