Nyt fra Soft Design

15. juni 2016Skrevet af Anne-Marie Arnvig


Meld dig til mens der er plads
I år er sommerens POWER event flyttet tilbage til Munkebjerg Hotel. I Soft Design glæder vi os til at se dig i selskab med IBM og andre business partnere til et par dage med POWER fokus. Årets tema er Velkommen til ”The Waitless World”. Som deltager får du indblik i den nyeste teknologi omkring IBM POWER, og hvorledes IBM’s strategier for dette produktområde udvikler sig over det næste årti.

Sted: Munkebjerg Hotel, Vejle
Dato: 29.-30. august 2016
Pris: Gratis (overnatning for egen regning)
Læs mere og meld dig til på IBM's website

Nyt i eArkiv - dit mobile arkiv
eArkiv er nu integreret med ChemiControls kemikaliedatabase. Så kan I få al kemikaliedokumentation fx sikkerhedsdatablade og brugsanvisninger på smartphone og tablet og slippe for mapper og flagrende papirer i biler og på arbejdssteder. I gemmer i stedet alle jeres lovpligtige dokumenter digitalt og opdaterer fra ét centralt sted.
Læs mere på Synchronicers website under "Moduler"

Ny Websydian release på trapperne
Den næste release af Websydian er lige på trapperne. I den nye version har vi forbedret både sikkerhed og performance og udvidet funktionaliteten. Så vi vil opfordre alle brugere til at opdatere til den nye version.
Følg releasen på websydian.com

Nyt i Synchronicer Q2
Hver dag ændrer og tilføjer vi funktionalitet i Synchronicer. Vi forbedrer hastigheden, så ventetid afkortes. Vi ændrer layout, så siderne bliver mere overskuelige. Vi tilføjer nye muligheder, så opgaver afvikles mere effektivt.
Læs om alt det ny på synchronicer.com